Kako deaktivirati svoj Facebook račun bez brisanja

U slučaju da niste znali, izvješća govore da se upotreba Facebooka počinje usporavati. Možda su to lažne vijesti Ili jednostruki virusni videozapisi. Ili oglase. Korisnici Facebooka osjetno se iskušavaju.

Facebook je rekao da čini nešto kako bi riješio problem. Utvrdit će njegov algoritam da postavi prioritet postovima vaših prijatelja, znate, postove koji su vam najvažniji. Povezivanje s prijateljima ono je što je ionako učinilo Facebook toliko popularnim.

Počinjete primjećivati ​​promjene na svom Facebook Newsfeedu? To je novi algoritam na djelu. I ne krivim ih, Facebook je na rubu 'kolapsa konteksta'. To znači da korisnici dijele sve manje i manje postova.




kako besplatno pretvoriti televizor u pametni televizor

Ako smanjite upotrebu Facebooka, vaše će se obavijesti možda slagati! Čak bi mogle postojati oznake koje su sramotne ili prepirljive. Vaši prijatelji mogu čak pomisliti da ih namjerno ignorirate!




Ali taj mali odmor od Facebooka može vas koštati prijateljstava i veza koje ste izgradili na putu.

Super odjava

Pa što možeš učiniti? Ako ne želite izravno izbrisati svoj Facebook račun (znam previše memorija), jednostavno ga možete privremeno deaktivirati. Zove se 'super odjava' i bio je trik koji su rani korisnici koji su svjesni privatnosti koristili svaki put kada napuste web mjesto.





video igre za starce

Deaktivacijom vašeg Facebook računa neće se izbrisati, jednostavno će se obustaviti. Zadržavat ćete sve podatke koje ste prikupljali tijekom godina i oni će i dalje biti dostupni kada ponovno aktivirate svoj Facebook račun.





aktiviranje ukradeni iphone

Evo kako se na Facebooku radi 'super odjava':




  1. Idite na 'Postavke' svog Facebook računa (na radnoj površini kliknite gornji desni trokut, a zatim odaberite postavke).
  2. U lijevom stupcu odaberite 'Općenito'.
  3. Odaberite 'Upravljanje računom'.
  4. Kliknite 'Deaktiviraj' ili 'Deaktiviraj svoj račun.'

Imajte na umu da nakon što deaktivirate svoj račun, vaš Facebook račun više neće biti vidljiv. Prijatelji vas ne mogu tražiti, označiti vas ili poslati poruku. Vaši prijatelji možda čak misle da ste izbrisali svoj račun.

Ne brini. Nakon završetka pauze na Facebooku, možete u bilo kojem trenutku ponovno aktivirati svoj račun jednostavnom prijavom. Trebat će vam pristup e-pošti ili telefonskom broju na koji ste se prijavili, pa uvijek to držite pri ruci kad se deaktivirate. Ako se ne možete sjetiti zaporke, uvijek možete zatražiti novu.


prestani me slušati google

Imate pitanje o Facebooku? Kim ima vaš odgovor! Kliknite ovdje da pošaljete Kim pitanje, ona će ga možda upotrijebiti i odgovoriti na nju u radio emisiji. Sajam Kim Komando emitira se na više od 450 stanica.Kliknite ovdje da biste pronašli vrijeme prikazivanja u vašem području.




U ostalim vijestima, na taj način cybercrooks koriste vaš LinkedIn profil za krađu vaših podataka

LinkedIn je popularno sredstvo za profesionalce i tvrtke. Tražitelji zaposlenja i tvrtke koriste ga za izgradnju široke mreže veza. U rukama pametnog cyber-kriminalaca može otkriti više informacija o vama nego što mislite.